"Me ajamme sinut onnelliseksi"
MIKSI OLLA PARAS?
Libra Tours ja Transport CC (est. 2001), joka on kokonaan Afrikan omistama matkanjärjestäjä, tarjoaa turvallisia ja edullisia matkoja. Aloitimme vuonna 2001 vain luonnon ja luontojen sekä eri kulttuurien tuntemuksella, ja nyt olemme suunnitelleet retkiä liian suurille ryhmille tarjoamaan nautittavaa kokemusta.
Libra Tours on yksi Afrikan kiertueyrityksistä, joka menee ylimääräiselle mailille varmistaakseen, että kokemuksesi Afrikasta on ikimuistoinen. Olemme hyvin tunnettuja ja arvostettuja ammatillisena ja laillisena toimintana 16 vuotta.
Lupauksemme sinulle!
Vastinetta rahalle, vastuullinen, seikkailu, rehellisyys, palvelu

Namibia - Tours

Jos olet kiinnostunut Namibia-'Afrikan kasvojen hymystä',
Sinulla pitäisi olla oikeat ihmiset täällä, unohtumaton kokemus loistavista villieläimistä, villi maisemista ja ihmisistä.
Asiantuntijaoppaita. He tunkeutuvat kanssasi seikkailuretkelle Namibian läpi maan kauneimmissa kulmissa: Namibin loputtomassa laajuudessa, Damaralandin tiheissä pensaissa ja Sossusvleiin dyynissä, joissa paljaat puut muuttuvat valossa aurinko jäädytetään outoiksi ja kauniiksi taideteoksiksi, ja siltojen rakentaminen etnisten ryhmien kanssa, tapaamme tien päällä: Esimerkiksi Himba, joka soveltuu täydellisesti Namibian aavikko- ja savannialueille vuosisatojen ajan ja nykyään edelleen harjoitella salaperäisiä esivanhempien kulttuureja ja riittejä.
Pysymme leirintäalueilla tai hotelleissa ja tarjoamme, joten kiertue Namibian kautta on rento kokemus - seikkailunhaluinen ja mieleenpainuva lähellä luontoa. Illan hiekkarannalla leirin ympärillä voit nauttia Bushin keittiöstä avotulella tai buffetillallisella yötaivaan alla, niin tunnemme Namibian rennon ilmapiirin!

Namibia, Botswana ja Victoria Falls Tour

Tutustu tähän kiertueeseen, joka alkaa Namibiassa, sitten Botswana ja Victoria Falls, näiden kolmen kiehtovan maan ainutlaatuinen luonto ja luonto.
Choben kansallispuistossa liikkuvat elefanttien karjat, Okavango Deltaan upeat joenmaisemat, ”Smoke that Thunders”, Victoria Falls tai Etonan kansallispuiston loputtomasti runsaasti eläimiä ovat vain muutama kohokohta tässä kiertueessa. Kohokohtien lisäksi koemme monia salaisuuksia kuin Mudumu- ja Mahangon kansallispuisto. Joten voit todella nähdä mahdollisuuden nähdä Big Five kansallispuistoissa ja ihmiset, esimerkiksi ainutlaatuiset Himban huoneet ovat unohtumattomia.
Iltaisin me luotamme yhtä lailla myös teltoihin tai teltoihin. Joten menemme mukavasti ja stressiä vapaasti menettämättä seikkailunhaluista kiertuetta: Unohtumaton, sillä voit nauttia leiristä ja nukkua telttahtii tähtitaivaisen Afrikan yötaivaan.

Namibia, Etelä-Afrikka ja Swazimaa

This tour combines the land of unrelenting sun, where the ground seems to beg the heavens for rain, and the landscapes stretch uninterrupted for hundreds of kilometres on end. Deserts where one gazes in wonder and amazement at the animals and plants that survive in this harsh environment, with South Africa a haven of spectacular scenery, abundant wildlife, diverse cultures and first world norms, topped with a healthy and invigorating climate. These qualities make it an adventure not to be missed. This tour covers all of the highlights of central and southern Namibia, South Africa, the Garden Route, Swaziland the Mountain Kingdom and naturally the famous Kruger National Park. Boasting climatic differences from searing hot desert to snow-capped peaks, and varied cultures, from the primitive Bushman to the most Western of ways.
We visit the highlights, and overnight stops are mostly at Lodges in pristine reserves where extensive conservation and game introduction projects have created truly unique accommodations and surroundings. The tour requires a certain amount of flexibility and an adventurous mentality. The Mpumalanga area is one of great contrast, bordered in the west by the towering escarpment with lush indigenous forests, crystal-clear streams and plunging waterfalls, and then falling away into the flat Lowveld bushveld, home to one of the richest diversities of fauna and flora in the world.
Poikkeukselliset matkat Namibiassa sekä Botswanassa, Sambiassa, Etelä-Afrikassa ja Swazimaassa
OLLA TEHDÄ PARAS

Tarjoamme ryhmäretkiä (max 10pax) sekä yksilöllisiä räätälöityjä retkiä. Matkailumme ovat leirintä- ja majoitus- tai vain majoitustarpeita tarpeidesi mukaan. Käytämme pääasiassa edullisia kolmen tähden majoituksia. Tarjoamme myös lentokenttäkuljetuspalvelut ja kiertomatkailun omaan ajomatkan kiertueeseen sekä varaukset Namibiassa, Botswanassa ja Etelä-Afrikassa. Etelä-Afrikassa matkustaminen edellyttää, että on tärkeää käyttää vastuullista ja osaavaa matkanjärjestäjää.

matkat


(Suunniteltu; räätälöity ja koulukoulu)

Kaupungin ja päivän retket

Lentokenttäkuljetukset

Säännölliset matkustajapalvelut
(Windhoek - Pretoria / Johannesburg / Upington)

Ryhmäliikenne Namibiassa ja SADC-maissa

Yritystapahtumat / Tiimin rakentaminen
Linja-autojen vuokraus
(mukaan lukien kuljettaja)

Turvallinen - luotettava - ammattilainen
"Me ajamme sinut onnelliseksi"

MITÄ SINÄ OLLA TÄSTÄ ...
Ole hyvä ja LIKE ja JAA meitä sosiaalisen median alla:
Kuljetus - Erinomainen
Kuljettaja - Erinomainen

Hyödyllisiä taustatietoja historiasta, villieläimistä ja paljon muuta
Kaiken kaikkiaan erinomainen työ, joka tehdään ystävällisellä ja avuliaalla tavalla.
Kuljetus - Erinomainen
Kuljettaja - Erinomainen

Ei koskaan huono tunnelma Hyvä matka, Nathan aina auttaisi ja hän oli erittäin mukava
Kuljetus - Erinomainen
Kuljettaja - Erinomainen

Nathan oli hämmästyttävä bussikuljettaja ja erittäin hyödyllinen
Kuljetus - Erinomainen
Kuljettaja - Erinomainen

Se oli täydellinen! Nathan oli niin kärsivällinen ja onnellinen ja positiivinen, ja hän oli niin avulias koko matkan ajan!

Varaukset ja tiedustelut

Onko sinulla kysyttävää tai haluat lisätietoja?

* Kaikki kentät ovat pakollisia.